Lær deg et triks: les informasjonen på kaffeemballasjeposen, du er ikke redd du ikke kan kjøpe god kaffe!

2023-06-30

Flere og flere mennesker er vant til å drikke kaffe, så hvordan kjøpe kaffebønner. I dag vil vi forklare deg ompakking av kaffe.


1. Enveis eksosventil

Vakuumpakkede kaffebønner er generelt importert og må lagres i lang tid. Nå er flere pakker utstyrt medenveis eksosventiler, kan uteluften ikke komme inn, men gassen inne kan slippes ut, slik at oksidasjonen av kaffebønner kan reduseres kraftig og smaken kan bevares.

 

2. Produksjonshistorie

Du kan velge det spesifikke produksjonsområdet eller til og med kaffegodset som er angitt på kaffeposen i henhold til dine egne preferanser.

 

3. Forslag til brygging

Den beste bryggemetoden er generelt merket påemballasje av hver pose kaffebønner, som er egnet for høytrykks hurtiglading eller manuell dryppfiltrering.

 

4. Kaffebønnes nettovekt

Kaffebønneemballasjen er generelt 250 gram i henhold til internasjonale standarder, og det er generelt ikke for mye. Det er noen virksomheter som henvender seg til forbrukerpsykologi, og det finnes også pakker på 300 gram og 500 gram.

 

5. Emballasje og forsegling

Emballasjen til kaffebønner er ikke bare på dataene, men også tettheten på emballasjen er også en svært viktig faktor.

 

6. Kildesertifisering

Hver pakke med kvalifiserte kaffebønner vil ha tilsvarende produktsertifisering, som produksjonsområde, vaskeanlegg, kaffefarm, prosessenhet og produksjonsbatchnummer, som er garantien for kaffebønnekvalitet!

 

7. Ytterligere instruksjoner

Generelt er høyden på området der kaffebønnene dyrkes, den spesifikke sorten og prosesseringsmetoden angitt.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy